Studierabat ​på 15%

Der er fri ​parkering

Spar op til 25% på tandkroner

Åbningstider​

Mandag

​Kl. 08:00 - 16:30

Tirsdag

​Kl. 08:00 - 16:30

Onsdag

​Kl. 08:00 - 16:30

Torsdag

​Kl. 08:00 - 16:30

Fredag

​Kl. 08:00 - 13:30

Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller via vores kontaktformular, som blot skal udfyldes og sendes afsted.

Tandimplantat som erstatning for mistet tand

​Har du mistet en eller flere tænder i tandrækken, er en bro eller et tandimplantat en rigtig effektiv løsning. Hos Tandlæge Flemming Bruun står vi klar til at hjælpe dig med et tandimplantat eller en bro.

Vores klinik er placeret i Aalborg, hvor vi har mange patienter fra lokalområdet og de omkringliggende byer. Det er blandt andet fra Hasseris og Nørresundby. Kommer du fra nærområdet omkring Aalborg, kan vi derfor være den oplagte løsning.

Hvad er et tandimplantat, og hvornår har jeg brug for det?

Et tandimplantat er relevant for dig, der har mistet en eller flere tænder. Det kan også være en løsning, hvis du har mistet alle tænder og ikke ønsker at gå med protese. Ofte er der ikke noget farligt ved ikke at have tænder. Af kosmetiske grunde er der dog mange, der vælger at få et tandimplantat, hvis de mister en eller flere tænder. Det kan også være af praktiske årsager, så du netop har noget, der kan hjælpe dig med at tygge mad.

Et tandimplantat fungerer som en kunstig tandrod, der bores ned i kæbebenet, der hvor der har været en tand. Den vil have form som en skrue, hvorpå der er mulighed for at få en kunstig tand på efterfølgende. Den kunstige tand vil både ligne og føles som en naturlig tand. Dette er blandt andet en af grundene til, at der er mange, der vælger denne løsning, når de har mistet en tand. De kunstige tænder vil ofte være tandkroner.

Et tandimplantat er fremstillet af titanium. Titanium har nogle helt særlige egenskaber, der gør det til det oplagte valg, når der er tale om en tandbehandling af denne kaliber. Titaniummet har den egenskab, at det kan vokse sammen med kæbebenet. Det betyder, at tandimplantatet helt naturligt bliver låst fast, når det har helet efter indgrebet. Når du får et implantat, får du en tand, der kommer til at sidde helt fast. Du skal ikke bøvle med proteser eller lignende, som ikke sidder fast permanent.

Hvor længe holder et tandimplantat?

Det kan være meget forskelligt fra person til person, hvor længe et tandimplantat kan holde. I de fleste tilfælde vil langt de fleste stadig have deres tandimplantat efter 10 år. Der er derfor en forholdsvis lang holdbarhed på dem. Det kræver dog, at du passer på implantatet.

Der kan være flere ting, der påvirker holdbarheden af dit tandimplantat. Det kan blandt andet være:

  • Mangelfuld mundhygiejne
  • Svag knogle
  • Korte implantater
  • Rygning
  • Kraftig belastning på grund af hårdt bid
  • Mangel på kontrolbesøg

Nogle faktorer kan du selv styre, hvor andre er genbestemte. Der er derfor flere ting, der spiller ind. Du kan dog gøre meget for dine tandimplantater, hvis du netop undgår de punkter, hvor du kan påvirke holdbarheden.​

Få et flot resultat hos en professionel tandlæge

Et implantat sikrer dig et flot tandsæt til fordel for dit smil og din livsglæde. Tandimplantater kan være en fantastisk måde at få livsglæden igen på. Det kan både være i forhold til det æstetiske, men også i forhold til det praktiske.

Mange har det svært med at undvære deres tænder. Det kan tære på selvtilliden. Ved at få nye tænder med tandimplantater kan det dog gøre en verden til forskel. Derudover får du også en helt ny glæde ved at kunne snakke og tygge bedre.

Hos Tandlæge Flemming Bruun vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at få et flot smil igen. Vores erfaring og ekspertise gør, at du kan få det smil, du drømmer om. Vi er yderst professionelle på vores klinik. Vi kan derfor give dig et flot og ikke mindst holdbart resultat.

Hvad koster et tandimplantat?

Når du har brug for en behandling, der indebærer et eller flere tandimplantater, vil prisen variere fra person til person. Det afhænger i høj grad af, hvordan vilkårene er og omfanget heraf. Derudover afhænger vores priser selvfølgelig også af, om det er en enkelt tand eller alle tænderne, du skal have erstattet.

Vi tilbyder gode priser på alle vores behandlinger – herunder også tandimplanter. Du kan derfor få det til en fordelagtig pris hos os, uden vi går på kompromis med behandlingen. Vi vejleder dig gerne til, hvad der er den bedste løsning til dig, hvor vi også tager højde for dit budget. Vi kan derfor komme med forskellige forslag til, hvordan du får flotte tænder.

Kontakt os, og bestil en tid

Tandlæge Flemming Bruun har mange års erfaring i tandimplantater og kan derfor være behjælpelig med simple såvel som mere komplicerede behandlinger. Uanset omfanget af behandlingen står vi derfor klar til at hjælpe.

Kontakt os for at aftale en tid til et tjek, hvor vi kan se på, hvilken løsning der passer bedst til dit tandsæt. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til behandlingen. Ring på telefon 98 12 44 67, eller skriv til vores e-mail flemming@tandlaege-bruun.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Seneste nyheder

- AKUPUNKTUR

mod kæbeledsproblemer, hovedpine og udtalt brækrefleks.

- SANDMAN

sandblæsning. I stedet for bor kan vi i visse tilfælde foretage indgreb på tænderne med den smertefri sandblæser.

Læs tidligere nyheder her

Studierabat

Er du studerende og medbringer dit (gyldige) studiekort kan du opnå 15% studierabat på de frie ydelser.

Læs mere om studierabat.

Klinikken​

Vores klinik ligger på Grænsevej 1A (på hjørnet af Kong Chr. Allé og Hasserisvej) Vi har handicapvenlige adgangforhold.

Læs mere om vores tandklinik

Personale

​Se, hvem du kan møde på klinikken, når du skal have kontrolleret dine tænder eller skal have tandbehandling.

Læs mere om vores personale

Kontakt os​

Har du brug for et tandtjek, eller ønsker du at komme ind til en behandling, er du altid velkommen til at kontakte os.

flemming@tandlaege-bruun.dk

​Tandlæge Flemming Bruun ApS

CVR: 27210899

Vurderet 9 / 10 ud af 4 anmeldelser​ - Bedømmelse

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 2 anmeldelser på Facebook