Studierabat ​på 15%

Der er fri ​parkering

Spar op til 25% på tandkroner

Åbningstider​

Mandag

​Kl. 08:00 - 16:30

Tirsdag

​Kl. 08:00 - 16:30

Onsdag

​Kl. 08:00 - 16:30

Torsdag

​Kl. 08:00 - 16:30

Fredag

​Kl. 08:00 - 13:30

Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller via vores kontaktformular, som blot skal udfyldes og sendes afsted.

Tandrensning i forbindelse med tandeftersyn

Har du brug for et tandeftersyn eller en tandrensning? Hos Tandlæge Flemming Bruun udfører vi tandrensning i forbindelse med et tandeftersyn til en billig pris på alle vores patienter. Vi har især mange patienter fra Aalborg, Hasseris og Nørresundby. Vi står derfor også klar til at hjælpe dig.

Vores dygtige tandlæge, Flemming Bruun, udfører tandeftersyn og tandrensning på dig, når du kommer til vores klinik. Han har en masse erfaring, hvilket kommer dig til gode. Du er nemlig i trygge hænder, når du læner dig tilbage i vores tandlægestol.

Professionel og kvalitetsbevidst tandrensning

Har du brug for en professionel og dybdegående tandrensning, så er vi det helt rigtige valg. Når vi udfører tandrensning, sørger vi for at fjerne plak, bakteriebelægninger, tandsten og eventuelle misfarvninger fra kaffe, rygning, te og så videre.

Selvom du er omhyggelig med tandbørstning og tandtråd, kan tandsten opstå alligevel. Det kan derfor være nødvendigt at få foretaget en regelmæssig tandrensning. Det sikrer dig, at dine tænder kan holde i mange år fremadrettet.

Halvårlige og årlige tandbehandlinger

For de fleste mennesker er det kun nødvendigt at gå til tandlægen en til to gange om året. Ved et almindelig tandeftersyn tjekker vi dine tænder for begyndende huller. Derudover undersøger vi også eksisterende fyldninger efter utætheder. Vi efterser derfor alle leder og kanter af dine tænder.

Det kan være besværligt selv at sørge for en ordentlig tandrensning, hvor alle bakterier bliver fjernet, med almindelig tandbørstning. Derfor er en regelmæssig og professionel tandrensning vigtig. På den måde er du også på forkant med eventuelle sygdomme, huller eller smerter i tænderne. Med en tandrensning sikrer du dig, at dine tænder bliver renset i bunden. Det sikrer dig, at du får en sundere mundhygiejne, som er lettere at vedligeholde.​

Det kan betale sig at få en tandrensning

Selvom et almindeligt tandeftersyn er en rigtig god idé at få foretaget regelmæssigt, kan det være lige så vigtigt at få en tandrensning. Med en tandrens kan du nemlig komme en masse ubehageligheder i forkøbet. Det er derfor en rigtig god investering at få foretaget en tandrensning, når du alligevel er til et tandeftersyn.

Du undgår en masse skader, der ellers kunne komme på dine tænder, hvis de ikke bliver holdt rene. Vi kan tilbyde dig en billig pris på tandeftersyn og tandrensning. Du kan derfor sagtens holde dine tænder pæne og sunde til fornuftige priser. Derudover er der ofte også mulighed for tilskud, hvis du er medlem af en sygeforsikring. Du kan derfor få det til en yderst fordelagtig pris, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Få vejledning omkring god tandpleje

En forebyggende tandrensning er vigtig for dine tænders levetid. Der skal dog mere til end blot en tandrensning i forbindelse med et tandeftersyn for at sikre dine tænders levetid. Du skal også selv yde en indsats på daglig basis.

Vi sørger altid for at give en grundig vejledning og rådgivning i, hvordan du selv kan passe bedst på dine tænder. Vi kan rådgive dig i, hvor du skal være ekstra opmærksom på at børste dine tænder grundigt. Derudover giver vi gerne gode råd til, hvordan du optimerer den daglige tandbørstning.

Vi viser dig også gerne den korrekte brug af tandtråd og tandstikker. Vi tager altid en god snak om betydningen af forskellige mad- og drikkevarer, såfremt det ønskes. Vi kan derfor give dig den vejledning, du har brug for for at passe bedst muligt på dine tænder.

Bestil en tid til en tandrensning hos os

Kvalitet, grundighed og personlig tandbehandling er nøgleordene i vores tandlægepraksis. Det garanterer dig en tandrensning og et tandeftersyn i den højeste kvalitet.

Kontakt os allerede i dag på telefon 98 12 44 67 eller e-mail flemming@tandlaege-bruun.dk, og bestil en tid til en professionel behandling. Du kan også kontakte os for at høre mere om vores priser.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Seneste nyheder

- AKUPUNKTUR

mod kæbeledsproblemer, hovedpine og udtalt brækrefleks.

- SANDMAN

sandblæsning. I stedet for bor kan vi i visse tilfælde foretage indgreb på tænderne med den smertefri sandblæser.

Læs tidligere nyheder her

Studierabat

Er du studerende og medbringer dit (gyldige) studiekort kan du opnå 15% studierabat på de frie ydelser.

Læs mere om studierabat.

Klinikken​

Vores klinik ligger på Grænsevej 1A (på hjørnet af Kong Chr. Allé og Hasserisvej) Vi har handicapvenlige adgangforhold.

Læs mere om vores tandklinik

Personale

​Se, hvem du kan møde på klinikken, når du skal have kontrolleret dine tænder eller skal have tandbehandling.

Læs mere om vores personale

Kontakt os​

Har du brug for et tandtjek, eller ønsker du at komme ind til en behandling, er du altid velkommen til at kontakte os.

flemming@tandlaege-bruun.dk

​Tandlæge Flemming Bruun ApS

CVR: 27210899

Vurderet 9 / 10 ud af 4 anmeldelser​ - Bedømmelse

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 2 anmeldelser på Facebook