Studierabat ​på 15%

Der er fri ​parkering

Spar op til 25% på tandkroner

Åbningstider​

Mandag

​Kl. 08:00 - 16:30

Tirsdag

​Kl. 08:00 - 16:30

Onsdag

​Kl. 08:00 - 16:30

Torsdag

​Kl. 08:00 - 16:30

Fredag

​Kl. 08:00 - 13:30

Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller via vores kontaktformular, som blot skal udfyldes og sendes afsted.

Tandkrone til en attraktiv pris – spar op til 25 %

​Skal du have fremstillet en tandkrone, kan du spare helt op til 25 % ved at bestille den igennem os. Vores tandklinik er beliggende i Aalborg, og den er let tilgængelig for patienter fra Nørresundby, Hasseris og omegn. Vi kan tilbyde en fordelagtig og billig pris på tandkroner, da vi kan få den fremstillet i Hong Kong.

Din garanti – kvalitetsprøver på tandkrone

For at være sikker på, at din tandkrone fra Hong Kong lever op til vores høje kvalitetskrav, har vi valgt at samarbejde med et dansk dentallaboratorium, der løbende udtager kvalitetsprøver. Du kan derfor være sikker på, at den er fremstillet efter alle forskrifter. Produktionstiden er cirka tre uger fra bestilling.

Vil du hellere have en tandkrone, der er fremstillet lokalt i Aalborg, efterkommer vi naturligvis også dette. Vi samarbejder også med et dentallaboratorium. Her er fremstillingstiden på en tandkrone cirka en uge. Du kan derfor få den tandkrone, du ønsker.

Hvornår har du brug for en tandkrone?

Der kan være flere forskellige situationer, hvor du har brug for en tandkrone. Ofte er det, hvis du har en defekt tand, eller hvis den på anden måde er skadet. En krone er relevant, hvis tanden er i så dårlig stand, at det ikke er forsvarligt eller muligt at reparere den med en almindelig fyldning, som ellers ofte bruges. En tandkrone er derfor en løsning, når det står meget skidt til for en eller flere af dine tænder.

Får du udført en fyldning på en tand, hvor en tandkrone havde været nødvendig, kan det skade tanden mere, end det gør gavn. Du ender nemlig med et resultat, der ikke kan holde og dermed ikke beskytte din tand. Det kan betyde, at du mister tanden.

I dette tilfælde vil det i stedet være en fordel at få påført den anbefalede tandkrone. Det giver de bedste vilkår for din tand. Der kan også være andre situationer, hvor en tandkrone er en mere oplagt løsning. Det kan for eksempel være tilfældet, hvis dine tænder er meget misfarvede eller er misdannede.

Vælg imellem forskellige typer tandkroner

Når du skal have en tandkrone, har du mulighed for at vælge imellem forskellige materialer. De forskellige materialer har forskellige kendetegn. Det kan derfor være forskelligt fra person til person, hvilken type tandkrone du bør vælge. Det kan især afhænge af, hvilken tand der har brug for en tandkrone.

Når du skal have en tandkrone, kan du blandt andet vælge imellem:

  • Guld
  • Porcelæn
  • Metalkeramik

Guldkroner er kendetegnet for at være de stærkeste. Disse benyttes derfor ofte til kindtænder. Det er dog ikke et krav, at du anvender guldkroner til kindtænderne. Der findes nemlig også nogle porcelænskroner, der er lavet så stærke, at de også kan bruges til kindtænderne. Metalkeramik er kendetegnet ved at være en kombination af metal og porcelæn.​

Når du benytter en tandkrone af guld, vil den selvfølgelig have det karakteristiske udseende, som guld har. Det særlige ved porcelænskroner og tandkroner af metalkeramik er, at de vil ligne naturlige tænder. Vil du ikke have, at man kan se din tandkrone, er disse materialer derfor en rigtig god løsning. Der er mange forskellige løsninger at vælge imellem. Vi kommer gerne med vores anbefalinger til, hvad der vil være den optimale løsning i dit tilfælde. Det vil dog være din beslutning i sidste ende.

Vi tager hånd om din tandkrone

Når du har brug for en tandkrone, står vores kompetente tandlæge klar til at hjælpe dig. Vi har en masse erfaring inden for tandlægefaget, der især indebærer tandkroner. Du er derfor i trygge hænder i vores tandlægestol.

Vi vægter kvaliteten højt, når du skal have udført en behandling. Dette gælder alle typer behandlinger – også når du skal have en tandkrone. Vi sørger for, at du føler dig godt tilpas. Derudover går du fra vores klinik med et flot og ikke mindst holdbart resultat.

Vi vejleder gerne til den optimale løsning

Når du har en skade på en eller flere af dine tænder, kommer vi gerne med vores anbefalinger til, hvad der er den rette løsning. Ved hjælp af vores ekspertise kan vi hurtigt og effektivt vurdere, om du har brug for en tandkrone eller kan nøjes med en fyldning.

Når du skal have en tandkrone, kommer vi med rådgivning og vejledning igennem hele processen. Det er lige fra konstatering af, at der er behov for det, til valg af tandkrone og behandling heraf. Du er i trygge hænder, når du vælger at benytte vores klinik.

Hvad koster en tandkrone?

Prisen for en tandkrone afhænger af, hvor omfattende skaden er. Derudover kan priserne også varierer, alt efter hvilken type tandkrone du vælger. Vi kan dog tilbyde dig en billig behandling, hvor kvaliteten er i højsædet. Kontakt os gerne for at gøre mere om vores priser.

Kontakt os for yderligere information og priser

Har du nogle spørgsmål, ønsker du uddybende information, eller vil du allerede nu bestille din tandkrone, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan skrive til os på e-mail flemming@tandlaege-bruun.dk, eller du kan ringe til os på telefon 98 12 44 67.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Seneste nyheder

- AKUPUNKTUR

mod kæbeledsproblemer, hovedpine og udtalt brækrefleks.

- SANDMAN

sandblæsning. I stedet for bor kan vi i visse tilfælde foretage indgreb på tænderne med den smertefri sandblæser.

Læs tidligere nyheder her

Studierabat

Er du studerende og medbringer dit (gyldige) studiekort kan du opnå 15% studierabat på de frie ydelser.

Læs mere om studierabat.

Klinikken​

Vores klinik ligger på Grænsevej 1A (på hjørnet af Kong Chr. Allé og Hasserisvej) Vi har handicapvenlige adgangforhold.

Læs mere om vores tandklinik

Personale

​Se, hvem du kan møde på klinikken, når du skal have kontrolleret dine tænder eller skal have tandbehandling.

Læs mere om vores personale

Kontakt os​

Har du brug for et tandtjek, eller ønsker du at komme ind til en behandling, er du altid velkommen til at kontakte os.

flemming@tandlaege-bruun.dk

​Tandlæge Flemming Bruun ApS

CVR: 27210899

Vurderet 9 / 10 ud af 4 anmeldelser​ - Bedømmelse

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 2 anmeldelser på Facebook