Studierabat ​på 15%

Der er fri ​parkering

Spar op til 25% på tandkroner

Åbningstider​

Mandag

​Kl. 08:00 - 16:30

Tirsdag

​Kl. 08:00 - 16:30

Onsdag

​Kl. 08:00 - 16:30

Torsdag

​Kl. 08:00 - 16:30

Fredag

​Kl. 08:00 - 13:30

Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller via vores kontaktformular, som blot skal udfyldes og sendes afsted.

Tandblegning: du kan få hvide tænder igen!

​Har du misfarvninger på tænderne, og er det et problem for dig? Eller ønsker du blot hvidere tænder, end du har nu? Hos Tandlæge Flemming Bruun kan vi hjælpe med tandblegning, så dine tænder blive hvide igen. Vores tandklinik er placeret i Aalborg. Herfra hjælper vi både lokale og folk fra omkringliggende byer som Hasseris og Nørresundby.

For nogle mennesker kan misfarvninger på tænderne være så generende, at de undlader at smile og grine. I de tilfælde kan det være en stor hjælp at få hvide tænder med en afblegning. Den giver nemlig pænere tænder og et smukkere smil. Du vil derfor elske at komme til at smile igen, når du får udført en afblegning af tænder. Vi står klar til at hjælpe dig med at smile til omverden igen med flotte tænder.

Hvorfor bliver tænderne misfarvede?

Misfarvning af tænder kan skyldes mange ting. Det kan være aflejring på tandoverfladen af farvestoffer fra mad og drikkevarer som kaffe, te og rødvin, men også visse former for medicin kan være årsag til misfarvning.

Misfarvning kan derudover være forårsaget af en død nerve i tanden eller en defekt emaljestruktur som følge af arvelige sygdomme eller alderdom. Uanset hvad årsagen til misfarvningen på dine tænder er, kan vi hjælpe dig med at gøre dem hvide igen.

Få hvide tænder og et smukkere smil ved hjælp af tandblegning

Der findes mange forskellige former for tandblegning. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være forskel i kvaliteten. En tandblegning af dårlig kvalitet kan have flere forskellige konsekvenser. Det kan blandt andet medføre, at du ikke opnår det afblegede resultat, du ønskede.

Derudover er der også nogle former for tandblegningssæt, som er skadelige for tænderne. Det er især de billigere løsninger, som du for eksempel kan købe i supermarkeder.

Vil du være sikker på, at du får det resultat, du drømmer om, uden at skade dine tænder, kan det betale sig at benytte en professionel tandlæge. Her er du nemlig sikker på, at du får det resultat, du forventede, samtidig med at du beskytter dine tænder.

​Når du får udført tandblegning på vores klinik, får du en behandling, der ikke skader dine tænder. Vi har nøje udvalgt en effektiv tandblegning, der ikke ender med at svække dine tænder. Du får derfor et yderst holdbart resultat, når du benytter os. Ved at få tandblegning igennem os, kan du få et resultat, der kun skal opfriskes hvert eller hvert andet år.

Vi anvender hjemmeblegning

Der er i dag flere forskellige muligheder for at blege tænder. Vi anvender hjemmeblegning, hvor du får taget aftryk til skinnerne på klinikken. Skinnerne skal du efterfølgende bruge derhjemme sammen med en gel.

Du kan på den måde få hvide tænder hurtigt og nemt. Efterfølgende kommer du til kontrol hos os, så vi sikrer os, at alt er, som det skal være. Du vil derfor føle dig i trygge hænder, selvom meget af det kan udføres hjemmefra.

Hvad koster en tandblegning?

Prisen for tandblegning kan variere. Hos os er du dog sikker på at få hvide tænder til en rigtig god pris. Vi har nemlig konkurrencedygtige priser, hvor kvaliteten er i orden hver gang. Vi kan give dig en billig tandblegning, hvor du vil blive yderst tilfreds med resultatet. Er du interesseret i at høre mere om vores priser på tandblegning, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os, og bestil en tid til blegning af tænder

Ved afblegning af tænder står vi klar til at hjælpe dig med den optimale løsning – du kan få hvide tænder, der er professionelt afbleget. Vi sørger for, at du er godt klædt på, så du kan udføre det derhjemme.

Ønsker du at bestille tid til en konsultation omkring tandblegning, kan du kontakte os på telefon eller e-mail. Ring enten på telefon 98 12 44 67 eller skriv til vores e-mail flemming@tandlaege-bruun.dk. Har du spørgsmål til, hvad dine muligheder for tandblegning er, er du også mere end velkommen til at henvende dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Seneste nyheder

- AKUPUNKTUR

mod kæbeledsproblemer, hovedpine og udtalt brækrefleks.

- SANDMAN

sandblæsning. I stedet for bor kan vi i visse tilfælde foretage indgreb på tænderne med den smertefri sandblæser.

Læs tidligere nyheder her

Studierabat

Er du studerende og medbringer dit (gyldige) studiekort kan du opnå 15% studierabat på de frie ydelser.

Læs mere om studierabat.

Klinikken​

Vores klinik ligger på Grænsevej 1A (på hjørnet af Kong Chr. Allé og Hasserisvej) Vi har handicapvenlige adgangforhold.

Læs mere om vores tandklinik

Personale

​Se, hvem du kan møde på klinikken, når du skal have kontrolleret dine tænder eller skal have tandbehandling.

Læs mere om vores personale

Kontakt os​

Har du brug for et tandtjek, eller ønsker du at komme ind til en behandling, er du altid velkommen til at kontakte os.

flemming@tandlaege-bruun.dk

​Tandlæge Flemming Bruun ApS

CVR: 27210899

Vurderet 9 / 10 ud af 4 anmeldelser​ - Bedømmelse

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 2 anmeldelser på Facebook