Studierabat ​på 15%

Der er fri ​parkering

Spar op til 25% på tandkroner

Åbningstider​

Mandag

​Kl. 08:00 - 16:30

Tirsdag

​Kl. 08:00 - 16:30

Onsdag

​Kl. 08:00 - 16:30

Torsdag

​Kl. 08:00 - 16:30

Fredag

​Kl. 08:00 - 13:30

Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller via vores kontaktformular, som blot skal udfyldes og sendes afsted.

​Tandlæge med studierabat centralt i Aalborg

​Er du studerende? Og har du svært ved at finde plads i økonomien til en stor tandlægeregning? Hos Tandlæge Flemming Bruun skal det ikke være en frustration for dig. Vi er nemlig en tandlæge med studierabat.

Med vores placering centralt i Aalborg hjælper vi både lokale og folk fra Hasseris, Nørresundby og omegn på vores klinik, når de er på udkig efter en tandlæge med studierabat. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig med et billigt tandlægebesøg.

Prioritér dine tænder, selvom du er studerende

Hvis du lider af tandlægeskræk, føler du måske, du har en ekstra undskyldning for ikke at gå til tandlægen, mens du studerer. Det er også vigtigt at kunne købe dyre bøger, så du kan følge ordentlig med på studiet.

Problemet er dog, at det nogle gange kan blive rigtigt dyrt at udsætte en tandbehandling igen og igen. En tandlæge med studierabat gør det dog nemmere for dig at håndtere en tandlægeregning. Det kan derfor ikke betale sig at udskyde tandlægebesøget.

Vi hjælper dig med at prioritere dine tænders sundhed ved at være en tandlæge med studierabat. Uanset om du har tandlægeskræk eller ej, ved vi, at det ofte er tandlægebesøget, der bliver nedprioriteret i budgettet som studerende. Ved at være en tandlæge med studierabat håber vi dog, at vi kan gøre det mere overskueligt for dig at prioritere dine tænder.

Derfor kan det betale sig at benytte en tandlæge med studierabat

De fleste oplever en presset økonomi en eller flere gange i deres liv. Mange vælger at spare på sin tandlæge, når pengene er små. Problemet er, at det kan blive til en længere årrække for unge, der vælger at studere videre efter gymnasiet.

​Det kan være yderst skadeligt for dine tænder at ignorere tandlægebesøget på længere sigt. Det betyder, at det kan ende med at gøre større skade, end du lige regner med. Når du endelig kommer til en tandlæge, efter du er færdig med studiet, kan du blive mødt af en stor tandlægeregning.

Det kan derfor blive meget dyrere for dig at udskyde de regelmæssige behandlinger hos tandlægen. Hvis du vil gøre det så billigt for dig selv og gøre dine tænder en tjeneste, kan det helt klart anbefales at benytte en tandlæge med studierabat.

Ring til os for at høre mere om studierabat

Du er velkommen til at kontakte Tandlæge Flemming Bruun, hvis du vil høre mere om vores rabat og om tandundersøgelser. Du kan ringe på telefon 98 12 44 67 for at bestille en konsultation, men du kan også skrive til os på flemming@tandlaege-bruun.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Seneste nyheder

- AKUPUNKTUR

mod kæbeledsproblemer, hovedpine og udtalt brækrefleks.

- SANDMAN

sandblæsning. I stedet for bor kan vi i visse tilfælde foretage indgreb på tænderne med den smertefri sandblæser.

Læs tidligere nyheder her

Studierabat

Er du studerende og medbringer dit (gyldige) studiekort kan du opnå 15% studierabat på de frie ydelser.

Læs mere om studierabat.

Klinikken​

Vores klinik ligger på Grænsevej 1A (på hjørnet af Kong Chr. Allé og Hasserisvej) Vi har handicapvenlige adgangforhold.

Læs mere om vores tandklinik

Personale

​Se, hvem du kan møde på klinikken, når du skal have kontrolleret dine tænder eller skal have tandbehandling.

Læs mere om vores personale

Kontakt os​

Har du brug for et tandtjek, eller ønsker du at komme ind til en behandling, er du altid velkommen til at kontakte os.

flemming@tandlaege-bruun.dk

​Tandlæge Flemming Bruun ApS

CVR: 27210899

Vurderet 9 / 10 ud af 4 anmeldelser​ - Bedømmelse

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 2 anmeldelser på Facebook