Studierabat ​på 15%

Der er fri ​parkering

Spar op til 25% på tandkroner

Åbningstider​

Mandag

​Kl. 08:00 - 16:30

Tirsdag

​Kl. 08:00 - 16:30

Onsdag

​Kl. 08:00 - 16:30

Torsdag

​Kl. 08:00 - 16:30

Fredag

​Kl. 08:00 - 13:30

Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller via vores kontaktformular, som blot skal udfyldes og sendes afsted.

Kosmetisk tandpleje udført af kompetent tandlæge

​Er du ked af udseendet på dine tænder? Hos Tandlæge Flemming Bruun kan vi udføre kosmetisk tandpleje. Vi er placeret i den centrale del af Aalborg, hvor vi hjælper lokale og folk fra Hasseris, Nørresundby og andre omkringliggende byer. Har du brug for kosmetisk tandpleje, hjælper vi også gerne dig.

Når du benytter vores tandlægeklinik, får du en kompetent tandlæge, der kan tage sig godt af dine tænder. Vi har fokus på at give dine tænder den rigtige behandling, hvor du får et flot og holdbart resultat.

Giv dine tænder bedre vilkår med kosmetisk tandpleje

Vi anbefaler, at du regelmæssigt får foretaget forebyggende tandpleje. Ofte er forebyggende tandpleje dog ikke nok. Selvom kosmetisk tandpleje i nogle tilfælde typisk er for at give dine tænder et bedre udseende, kan det i mange tilfælde også være for at give dine tænder bedre vilkår.

Har du for eksempel skader på tænderne eller atypiske placeringer af tænderne, kan det gøre en stor forskel at få foretaget kosmetisk tandpleje. Det kan nemlig gøre det nemmere for dig at vedligeholde dine tænder, så de holder sig sunde og raske.

Ved kosmetisk tandpleje kan det derfor ofte være en kombination af, at det ændrer dine tænders udseende og giver bedre vilkår for dine tænder. Begge dele er helt sikkert noget, du vil blive rigtig glad for at få lavet.

Hvor ofte har du behov for kosmetisk tandbehandling?

Hvor ofte, man har behov for kosmetisk tandpleje, er individuelt. Det vil derfor variere fra patient til patient. Derudover kan det også variere, efterhånden som du bliver ældre.

Vi sørger for at lave en vurdering, hver gang du er til et tandeftersyn i vores tandlægeklinik. Vi tager et nærmere kig på dine tænder, hvor vi kan vurdere, om eller hvornår der er behov for kosmetisk tandpleje.

Grundig vejledning i forbindelse med kosmetisk tandpleje

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til kosmetisk tandpleje. Det vil ofte være op til dig, hvilken løsning du ønsker. Vi kommer dog gerne med rådgivning til, hvad der kan være relevant for dig.

Ud fra dine frustrationer eller bekymringer om dine tænder kan vi komme med anbefalinger til, hvad der kunne være relevant for dig. 

​Det kan hjælpe dig med at få et bedre indblik i, hvad dine muligheder er. Beslutningen vil være helt op til dig i sidste ende.

Når vi kommer med anbefalinger, tager vi også gerne hensyn til dit budget. Vi sammensætter en løsning, der netop passer til din specifikke situation. På den måde kan du få en løsning, der passer til dit budget og dine præferencer.

Hvad koster kosmetisk tandpleje?

Da der er mange forskellige former for kosmetisk tandpleje, vil priserne også variere. Det særlige ved vores tandklinik er dog, at du får det til en rigtig god pris. Vi kan være det helt rigtige sted, når du vil have kosmetisk tandpleje af god kvalitet til en fordelagtig pris. Kvaliteten er nemlig altid i fokus, uanset hvad du skal have lavet på vores klinik.

Gå fra vores klinik med et nyt smil

Savner du at kunne sende et smil til alle, du kommer forbi, uden at føle usikker eller pinligt berørt, kan vi hjælpe dig. Vi hjælper dig med at få det smil, som du går og drømmer om. Du kan være sikker på, at du kan gå smilende fra vores klinik, når vi har hjulpet dig med kosmetisk tandpleje.

Kontakt os for bestilling tid

Er du interesseret i at høre mere om, hvilke former for tandpleje vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan træffes på telefon 98 12 44 67 eller ved at skrive en e-mail til flemming@tandlaege-bruun.dk.

Ønsker du at bestille tid til kosmetisk tandbehandling, kan du også kontakte os på ovenstående. Vi står klar til at give dig et flot og holdbart resultat, som du vil blive yderst tilfreds med.

Vi står altid klar med vejledning og attraktive priser.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Seneste nyheder

- AKUPUNKTUR

mod kæbeledsproblemer, hovedpine og udtalt brækrefleks.

- SANDMAN

sandblæsning. I stedet for bor kan vi i visse tilfælde foretage indgreb på tænderne med den smertefri sandblæser.

Læs tidligere nyheder her

Studierabat

Er du studerende og medbringer dit (gyldige) studiekort kan du opnå 15% studierabat på de frie ydelser.

Læs mere om studierabat.

Klinikken​

Vores klinik ligger på Grænsevej 1A (på hjørnet af Kong Chr. Allé og Hasserisvej) Vi har handicapvenlige adgangforhold.

Læs mere om vores tandklinik

Personale

​Se, hvem du kan møde på klinikken, når du skal have kontrolleret dine tænder eller skal have tandbehandling.

Læs mere om vores personale

Kontakt os​

Har du brug for et tandtjek, eller ønsker du at komme ind til en behandling, er du altid velkommen til at kontakte os.

flemming@tandlaege-bruun.dk

​Tandlæge Flemming Bruun ApS

CVR: 27210899

Vurderet 9 / 10 ud af 4 anmeldelser​ - Bedømmelse

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 2 anmeldelser på Facebook